Hajótest értékesítő partnerek

Multiyacht Marine Kft.

Az olasz Eolo és Ranieri márkák kizárólagos magyarországi képviselője. Az Eolo gyár nyitott az elektromos hajtáslánc felé, így könnyített hajótestet biztosítanak az eKraft hajtáslánchoz.

https://multiyacht.hu/
Multi yacth logo

WaterFront Balaton Kft.

A magyar tervezésű és gyártású Phantom márka tulajdonosa. A Phantom 28 egy letisztult dizájnú hajótest. Az exkluzív, sportos megjelenést az eKraft elektromos hajtáslánc dinamikus menetteljesítménnyel támogatja.

https://waterfrontbalaton.hu/
Phantom logo

Wiking Yacht Club

Kikötőik igénybevételével szállunk vízre a dunai elektromos hajózások során. Számos különleges hajótípus kizárólagos magyarországi forgalmazója.

https://wiking.hu/
Wiking yacth klub logo

Fűke Yacht Kft.

Balatonalmádiban található kikötőjük és sólyapályájuk igénybevételével szállunk vízre elektromos hajóinkkal a Balaton északi-partján. Saját tervezésű motorcsónak és vitorláshajó modellek értékesítője.

http://www.fukeyacht.hu/
Fűke Yacht logo

Fejlesztési partnerek, beszállítók

Indupro Kft.

Magyarország első lézeres technológiákra specializálódott bérmunka központja. Fejlesztéseink során a speciális lézertechnológiát igénylő feladatokban vesszük igénybe szaktudásukat és gépparkjukat.

https://indupro.hu/
Indupro logo

Drivetrain Innovation Kft.

Szorosan együttműködve, egyedi igényeinket kielégítve fejlesztik a hajtáslánchoz szükséges részegységüket. Proaktív hozzáállásukkal nagyban hozzájárulnak sikereinkhez.

https://drivetraininnovation.com/
Drivetrain Innovation logo

Digitall Consulting Hungary Kft.

Az innovációs és kutatás-fejlesztési pályázatok során nyújtanak segítséget tanácsaikkal. Pályázataink benyújtásának teljeskörű menedzselését végzik.

https://www.digitallconsult.com/
Digitall Consulting Hungary logo

Kerttrade Kft.

Műanyag alapanyagok széleskörű választékával és raktárkészleten tartásával segítik munkánkat, valamint az eKraft által tervezett egyedi alkatrészek gyártásával járulnak hozzá sikereinkhez.

https://muanyag.hu/
Kerttrade logo

KLS-2000 Kft.

Gépműhelyükben készülnek az eKraft által tervezett gépészeti alkatrészek. CNC megmunkálással, prototípus gyártással, innovatív szemlélettel segítik gyártásunk fejlődését.

https://www.kls.hu/
KLS-2000 logo

VMSZ - Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A szolgálati célú elektromos vízijárművek fejlesztésének területén szoros együttműködésben dolgozunk a Vízimentő Szolgálattal.

https://vizimentok.hu/
Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata logo

Széchenyi Egyetem - Járműipari Kutatóközpont

A kutatás és fejlesztési tevékenységünket szoros együttműködésben végezzük a Széchenyi Egyetemmel, tudományos és kutatói hátteret biztosítanak számunkra speciális eszközeikkel, laborjukkal.

https://jkk-web.sze.hu/
Széchenyi Egyetem logo

Országos Vízügyi Főigazgatóság

Az OVF a hajózáshoz felhasznált vízügyi adatok biztosításával segít ügyfeleink számára előre tájékozódni a tavak/folyók aktuális állapotáról.

https://www.ovf.hu/

Pelsoproject Kft.

A hajótervező mérnökiroda tanácsadását és tervezői munkáját vesszük rendszeresen igénybe egyes hajók átépítésénél. Precíz munkával és segítőkész hozzáállásukkal könnyítik meg munkánkat.

http://pelsoproject.hu/
Pelsoproject logo

Lukács & Máté

A design és ipari formatervező mérnökirodával együttműködve segítünk hajókészítő ügyfeleink számára kialakítani a szemnek legvonzóbb vonalakat, úgy, hogy az eKraft hajtáslánc beépítése se jelentsen gondot.

http://lmate.hu/
Lukács & Máté logó

Flaar Kft.

A hajótestek gyártásában tapasztalt és az innovatív kompozit technológiák felhasználásában jártas FLAAR a műanyag elemek magasszínvonalú készítésével segíti munkánkat.

https://flaar.eu/
flaar-logo