Csapatunk elkötelezett a folyamatos kutatás-fejlesztés mellett, hisszük, hogy az innováció kulcsfontosságú. Ennek szellemében a legmagasabb minőségi elvárások betartása mellett dolgozunk a technológiai alapkutatástól egészen a sorozatgyártott termékek létrehozásáig.

Területek

Akkumulátor-rendszerek  - energiatárolás / Elektromos hajtásláncok / Tesztberendezések / Járműipari tesztelés / Beágyazott és magas szintű szoftverek fejlesztése

Ikon, amiken hegyek láthatók

Földön

Vízisportolást jelző hullámok ikonja

Vízen

Ikon, ami a levegőt és szelet ábrázolja

Levegőben

Akkumulátoros energiatároló egységek fejlesztése és gyártása

Egyik profilunk az villamosenergia tárolók fejlesztése és gyártása. Képesek vagyunk az ötlettől az alapkutatáson át egészen a kisszériás sorozatgyártásig megtervezni és megvalósítani egy akkumulátoros energiatároló berendezést az áramátalakító és teljes felügyeleti rendszer integrálásával együtt.

Alapkutatások

biztonság ikon

Biztonságkritikus tesztek elvégzése

stressz teszt ikon

Stresszteszt

robosztussági teszt ikon

Robosztussági vizsgálatok

élettartam ikon

Élettartam előrejelzések

áramkört forraszt az elektromos hajtásba egy villamosmérnökelektromos motor részegysége
akkumulátor modulelektronikai mérőműszer
akkumulátor egység

Kiemelt kutatási területünk a Lítium-Ion akkumulátorok biztonsága, az elemi cellák rendszerré szervezése, valamint az akkumulátor menedzsment megoldások implementálása.

eKraft csarnok felülről fotózva

Gyártóüzemünkben saját akkumulátor-hegesztő robottal rendelkezünk, amely segítségével a legmodernebb technológiákkal tudunk rendszereket képezni.

Saját fejlesztésű teszt-berendezéseinknek köszönhetően képesek vagyunk elvégezni a prototípusok és a késztermékek teljes körű minőségellenőrzését egyaránt.