Egy elhivatott csapatot alakítottunk ki, amelyben mérnökök, technikusok és operatív feladatokat ellátó kollégák is dolgoznak. Törekszünk a közös munka és az egyéni tevékenységek egyensúlyának megtartására. Jelentős figyelmet fordítunk a kollégák szakmai fejlődésére, továbbképzésére. Büszkék vagyunk csapattagjainkra, akik lelkes hozzáállással és szakmai alázattal támogatják az eKraftot, részt vesznek a fejlesztés és gyártás összhangjának megtartásában.

Menedzsment

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Varga Péter

Péter 10+ éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikai prototipizálásban és kisszériás gyártásba vitelben. Alapítóként épített már StartUp céget az EU piacra, ezért átlátja a gazdasági és cégjogi folyamatokat is. Rendszeres előadó szakkonferenciákon, és tehetséggondozó programok mentora.

Varga Péter

Ügyvezető igazgató

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Profil kép ikon

Csaba 24 éves közgazdasági, és 18 éves ipari tapasztalatával a műszaki és a közgazdasági oldal együttes, valamint egymást erősítő hatásainak monitoringozásával és értékelemzéssel egybekötött gyárthatósági optimalizálásával biztosítja azt, hogy a fejlesztések eredményeként létrejövő termékek gazdaságosan előállíthatóak legyenek.

Petti Csaba

Stratégiai igazgató

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Profil kép ikon

Gergely 20 év gazdasági területen, ebből 15 év vezetői pozícióban szerzett tapasztalatával a cég szervezeti, gazdasági, finanszírozási, likviditási és adminisztrációs hátterét biztosítja, kihasználva a tulajdonosi kör nagyvállalati környezetében felhalmozott tudását és tapasztalatát.

Nagyiványi Gergely

Gazdasági igazgató

Operatív

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Forgó Fruzsina

Fruzsina az adminisztratív és operatív feladatok precíz elvégzésével nyújt stabil hátteret a cég működéséhez. Vezetői tapasztalatából merítve könnyedén végzi el az irodavezetői pozícióval járó, sokszor átláthatatlannak tűnő feladatokat.

Forgó Fruzsina

Irodavezető

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Hunyadi Attila

Attila műszaki szemlélettel és gépész tapasztalattal, valamint 5 éves ügyfélkapcsolati múlttal segít ügyfeleinknek megtalálni az ideális hajtásláncot. Ezek mellet segíti az eKraft gördülékeny és kiegyensúlyozott működését az operatív feladatok ellátásával. Jó szervezőkészsége a kiállításokra és nyíltnapokra való felkészülésben, rendszerszemléletű gondolkodása a szervezeti működésben segít csapatunknak.

Hunyadi Attila

Operatív vezető

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Hanula Bálint

Bálint németországi diplomaszerzés után a Budapesti Műszaki Egyetemen mélyítette tovább mechatronikai ismereteit mesterszakon. A Formula Student főmérnökeként az első magyar összkerékhajtású elektromos versenyautó építésében gyűjtött tapasztalatot. A ThyssenKrupp elektromos szervóin dolgozott, majd a KUKA Hungária akkumulátor fejlesztési részleg vezetőjeként mélyítette tovább elektronikai ismereteit. Az elektromos hajtáslánc magasszintű tervezésével, a nagyfeszültségű elektronika fejlesztésével segíti az eKraft csapatát.

Hanula Bálint

Technológiai vezető

Fejlesztés és gyártás

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Mogyorósi Péter

Péter a villamosmérnöki, majd a mérnökinformatikus diploma megszerzése után a jól ismert Robert Bosch csapatát erősítette, ahol elmélyült a beágyazott szoftverfejlesztés világába. A C++, Qt és Linux rendkívül részletes megismerésének segítségével fejleszti az eKraft Infotainment rendszerét, amellyel ügyfeleink elsőkézből találkoznak az érintőkijelzőn keresztül.

Mogyorósi Péter

Szoftverfejlesztő mérnök

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Veres-Székely Vidor

Vidor elektromos hajtásrendszer-komponensek és akkumulátor fejlesztésében, prototipizálásban mély ismeretekkel rendelkezik, amelyeket elsősorban a Siemens, majd a Rolls-Royce Electrical tagjaként szerzett. A Budapest Műszaki Egyetemen folytatott közlekedésmérnöki és gépészmérnöki tanulmányai alatt már az additív gyártási technológiák, valamint a polimerek lézervágása és CNC forgácsolása témakörében dolgozott és oktatott.

Veres-Székely Vidor

Gépészmérnök

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Csintalan Dániel

Dániel már a középiskolai tanulmányok során robotok elektronikai és mechanikai építésében vett részt. Ezt követően autójavító műhelyben szerzett elektronikai, diagnosztikai és mechanikus szerelői tapasztalatot. Jelenleg tanulmányait végzi az Óbudai Egyetem, Villamosmérnöki karán. Korábbi tapasztalatait felhasználva az eKraft elektronikai egységeinek összeállításában, hajóba integrálásában vállal fontos szerepet és a gépészeti, mechanikai feladatokban is számíthatunk a járművekkel kapcsolatos ismereteire.

Csintalan Dániel

Villamosmérnök

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Jancsó Roland

Roland 2018-óta foglalkozik mélyen az autóvillamosság területével, melynek köszönhetően jó műszaki alapismeretekkel rendelkezik. Technikusként az akkumulátorok építésével, elektronikai dobozok szerelésével és a hajtáslánc teljes integrációs folyamatában való részvételével segíti a hajók átépítését.

Jancsó Roland

Villamosipari technikus

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Heves-Tóth Viktor

Viktor egyetemi éveit a beágyazott mikrovezérlős rendszerek megismerésével kezdte, majd villamosenergia átalakító, -tároló rendszerek szakterületén zárta MSc tanulmányait. Az NCT Ipari Elektronika Kft.-nél villamos hajtásrendszerek iparágban szerzett tapasztalatot, miután az Ipsol Rendszerháznál beágyazott rendszerek és PCB tervezés területen dolgozott. Az eKraft csapatát elsősorban járművezérlő elektronika (Vehicle Control Unit) fejlesztésben és elektronika integrálásban segíti.

Hevesi-Tóth Viktor

Villamosmérnök

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Kasza Dávid

Dávid már középiskolai tanulmányai során számos díjat nyert különböző elektronikai versenyeken, pályázatokon (pl.: National Instruments - Visual Thinking programozói verseny és Magyar Elektronikai Egyesület - Működj Pályázat). A Kandó Kálmán Villamosmérnöki karán automatizált gyártórendszerek témakörében mélyíti ismereteit. Az eKraft komplex gyártási folyamatainak tervezésében, megvalósításában és tesztelésében vállal kiemelkedő szerepet az elektronikai egységek hajóba integrálása mellett.

Kasza Dávid

Villamosmérnök

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Kovács Norbert

Norbert mechatronikai mérnökként széles spektrumú tapasztalatot szerzett a gépész világban. Szakmai jártassága a megmunkáló gépektől a katonai autonóm rendszerek és rendőrségi radar tervezésén át, az elektromos repülőgépek hajtásrendszeréig terjed. Elsősorban hajtáslánc integrálás tervezésével és a gyárthatósági folyamatok kidolgozásával segíti csapatunkat.

Kovács Norbert

Mechatronikai mérnök

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Profil kép ikon

Áron már a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett MSc tanulmányai alatt is tapasztalt szoftverfejlesztőnek számított a beágyazott rendszerek témakörben, de a számítgépes hálózatok területén is kiemelkedő tudással rendelkezik. Mély programozásnyelvi ismeretei által fejleszti termékeink informatikai infrastruktúrájának rendszerét és karban tartja belső informatikai hálózatunkat.

Radics Áron

Szoftverfejlesztő mérnök

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Profil kép ikon

Kristóf a beágyazott szoftver- és hardverfejlesztés világával már a középiskolai tanulmányai alatt megismerkedett és az Óbudai Egyetem Villamosmérnöki karán fejlesztette tovább tudását. Munkatapasztalatát magas színvonalú projektekben való aktív részvételével szerezte meg és az eKraft szoftverfejlesztő csapatát erősíti a szakértelmével.

Seres Kristóf

Szoftverfejlesztő mérnök

Szem ikon, aktívszem ikon, inaktív
Szabó Déne

Dénes 2 év folyamatmérnöki tapasztalattal a gyártás fejlesztését segíti az eKraftnál, legyen szó a gyártáshoz szükséges eszközök beszerzéséről vagy a munkafolyamatok meghatározásáról. E mellett tűz és balesetvédelmi feladatokban is jártas a Védelmi Igazgatás diplomájának köszönhetően, így a Katasztrófavédelemmel tartó együttműködésünkben vállal fontos szerepet.

Szabó Dénes

Gépészmérnök

Felkeltettük
az érdeklődésed?

Ha kérdésed vagy meglátásod van, írj nekünk bátran az
űrlapon keresztül.

Pipa ikon
Köszönjük, hogy írtál nekünk!
Munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!
Hoppá! Valami gond történt az űrlap elküldése közben. Kérjük próbáld újra, vagy írj nekünk az info@ekraft.hu e-mail címre.